Webinar 'Plant-Food Guarantee and Improvement'
Data de celebración:
5 de xuño de 2020 ás 11:30Dirixido a
Estudantes e PDIOrganiza
Vicerreitoría de InvestigaciónLugar
Campus universitario de Vigo. As Lagoas, Marcosende
36310 Vigo
España
Tipo de evento
ConferenciasEntrada:
De balde Non é necesaria reserva.Modalidade
VirtualOs días 5, 12 e 19 de xuño
A Vicerreitoría de Investigación impulsa o ciclo de conferencias virtuais Plant-Food Guarantee and Improvement. Os relatorios arrancan este venres 5 de xuño e continuarán os días 12 e 19 do mesmo mes a través de Campus Remoto ás 11.30 horas. Os tres seminarios, cada un con tres relatorios, xiran arredor da temática común da mellora e garantía de calidade e seguridade de alimentos vexetais.
Sesión do 5 de xuño
11.30- Greetings and presentation
11.35- Pre and post-harvest factors determining fruit nutritional quality.
Presenter: Bruno Mezzetti, Prof.- Full Professor Department of Agricultural, Food and Environmental Sciences – Università Politecnica delle Marche. Higlhy Cited Researcher 2019. (Visiting professor)
12.10- Circular Bio-Economy and the Case of Phenolic Compounds from Food By-Products.
Presenter: Jesús Simal Gándara, Prof.- Full Professor Department of Food and Analytical Chemistry– Vigo University. Higlhy Cited Researcher 2018.
12.30- Models for Quantification of Individual, Synergistic, and Antagonistic Anti- and Pro-Oxidant Responses.
Presenter: Miguel Angel Prieto Lage, PhD- Postdoctoral Researcher (Ramón y Cajal), Department of Food and Analytical Chemistry – Vigo University.
12.50- Discussion