Carlos S. Ruiz Blanco

Externo

Docencia

2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V02 M085304 Seguridade alimentaria dos productos da pesca e da acuicultura OB 4
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V02 M085105 Seguridade e calidade alimentaria. Hixiene, toxicoloxía e lexislación alimentaria. Prevención de riscos. OB 6
V11M085V02 M085206 Conservación polo calor: Conservas apertizadas e pasteurizadas OB 4
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V01 M085403 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
V11M085V01 M085401 Seguridade Alimentaria dos Produtos da Pesca e da Acuicultura OB 5
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V01 M085102 Seguridade e Calidade Alimentaria. Hixiene, Toxicoloxía e Lexislación Alimentaria. Prevención de Riscos OB 10
V11M085V01 M085204 Conservación polo Calor: Conservas Apertizadas e Pasteurizadas OB 5
2015/2016
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V01 M085401 Seguridade Alimentaria dos Produtos da Pesca e da Acuicultura OB 10
2014/2015
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V01 M085102 Seguridade e Calidade Alimentaria. Hixiene, Toxicoloxía e Lexislación Alimentaria. Prevención de Riscos OB 10
V11M085V01 M085401 Seguridade Alimentaria dos Produtos da Pesca e da Acuicultura OB 10
2013/2014
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V01 M085401 Seguridade Alimentaria dos Produtos da Pesca e da Acuicultura OB 10
2012/2013
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V01 M085403 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
V11M085V01 M085102 Seguridade e Calidade Alimentaria. Hixiene, Toxicoloxía e Lexislación Alimentaria. Prevención de Riscos OB 10
2011/2012
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V01 M085403 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
2010/2011
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V01 M085102 Seguridade e Calidade Alimentaria. Hixiene, Toxicoloxía e Lexislación Alimentaria. Prevención de Riscos OB 10

2017/2018

Elaboración de aceite de atún neutralizado para a valorización de produtos asociados á transformación de túnidos, con destino a industria alimentaria. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007