Gonzalo Ojea Rodríguez

Externo

Docencia

2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V02 M085405 Prácticas externas OB 5
V11M085V02 M085406 Traballo Fin de Máster OB 5
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V02 M085206 Conservación polo calor: Conservas apertizadas e pasteurizadas OB 4
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V01 M085403 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
V11M085V01 M085404 Prácticas en Empresa OB 0.0
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V01 M085204 Conservación polo Calor: Conservas Apertizadas e Pasteurizadas OB 10
2015/2016
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V01 M085403 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
V11M085V01 M085404 Prácticas en Empresa OB 0.0
2014/2015
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V01 M085204 Conservación polo Calor: Conservas Apertizadas e Pasteurizadas OB 13
V11M085V01 M085403 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
V11M085V01 M085404 Prácticas en Empresa OB 0.0
2013/2014
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V01 M085403 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
V11M085V01 M085404 Prácticas en Empresa OB 0.0
2012/2013
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V01 M085403 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
V11M085V01 M085404 Prácticas en Empresa OB 0.0
V11M085V01 M085204 Conservación polo Calor: Conservas Apertizadas e Pasteurizadas OB 13
2011/2012
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V01 M085403 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
V11M085V01 M085404 Prácticas en Empresa OB 0.0
2010/2011
Titulación Materia Nome Carác. Horas
V11M085V01 M085203 Conservación polo frío: Procedementos e Tecnoloxías de Conxelación e Refrixeración OB 0.0
V11M085V01 M085204 Conservación polo Calor: Conservas Apertizadas e Pasteurizadas OB 13

2017/2018

Guía de alérxenos e intolerancias alimentarias nos productos da pesca, acuicultura e derivados. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007