2019/2020
Son nutricionalmente axeitados os almorzos e comidas de media mañá da poboación infantil? - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Nivel de coñecemento acerca da alimentación en futuras e futuros docentes de educación primaria - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Entorno obesoxénico nun centro educativo de Vigo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Estudo dos anuncios alimentarios emitidos en televisión en horario infantil. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2018/2019
Hábitos televisivos e alimentarios e grao de adherencia á publicidade dun alumnado de Educación Primaria - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Hábitos no consumo de bebidas e a súa relación coa obesidade - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Hábitos alimentarios no almorzo e media mañá nun grupo de escolares de educación primaria. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
O ambiente obesoxénico dun grupo de escolares de educación primaria - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
A alimentación en primeiro e segundo de Educación Primaria - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Análise dos anuncios de alimentos nas canles infantís e do grado de adherencia nun grupo de escolares - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2017/2018
Análise das actividades relacionadas coa alimentación nun centro de Educación Primaria. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
A dieta dos escolares en Educación Primaria: adherencia ao patrón mediterráneo. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Valoración nutricional do menú dun centro escolar de Educación Primaria - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Nivel de coñecemento sobre alimentación dos docentes de dous centros de educación primaria de Ourense - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Hábitos televisivos e grao de adherencia aos anuncios dun grupo de escolares de Educación Primaria - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Repercusión dun proxecto educativo en alimentación sobre os coñecementos dun grupo de escolares de Educación Primaria. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2016/2017
Avaliación nutricional dos menús ofertados no comedor dunha escola - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Abordaxe da alimentación saudable no currículo de educación infantil - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Evaluación da calidade dietética dos menús escolares servidos nun C.E.I.P. de Ourense - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Descrición antropométrica e hábitos alimentarios no almorzo e media mañá nun grupo de estudantes de 4º de Educación Primaria - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Situación actual dos hábitos alimentarios no almorzo e na media mañá dun grupo de escolares dun Centro de Educación Infantil e Primaria - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Grao de cumprimento das pautas nutricionais nas merendas e medias mañás en educación infantil - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Alimentación emocional e calidade da dieta en relación á composición corporal en universitarios - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2015/2016
Percepción da imaxe corporal e o peso en universitarios - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Imaxe corporal e calidade da dieta en estudantes da Universidade de Vigo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2014/2015
Estilos de vida saudables: actividde física, dieta e composición corporal en adultos maiores - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Imaxe corporal e calidade da dieta en estudantes da Universidade de Vigo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007