Julia María Dolores De la Montaña Miguélez

Profesor/a titular de universidade

Docencia

2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O05G120V01 G120302 Ciencias experimentais OB 23
O01G041V01 G041603 Nutrición e dietética OB 21
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041603 Nutrición e dietética OB 21.00
O01G040V01 G040503 Nutrición e dietética OB 0.00
O05G120V01 G120302 Ciencias experimentais OB 23
V11M085V02 M085106 Análise química de productos da pesca. Contaminantes bióticos e abióticos. Control de calidade no laboratorio. OB 5.00
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O05G120V01 G120302 Ciencias experimentais OB 23
O01G041V01 G041603 Nutrición e dietética OB 21.00
O01G040V01 G040503 Nutrición e dietética OB 0.00
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O05G120V01 G120302 Ciencias experimentais OB 143
V11M085V01 M085103 Análise Química de Produtos da Pesca. Contaminantes Bióticos e Abióticos. Control de Calidade no Laboratorio OB 5.00
O01G040V01 G040503 Nutrición e dietética OB 21.00
2015/2016
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040503 Nutrición e dietética OB 21.00
O05G120V01 G120302 Ciencias experimentais OB 143
2014/2015
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O05G120V01 G120302 Ciencias experimentais OB 113
O03M063V01 M063102 Oficina de Farmacia, Estrutura dun Laboratorio Farmacéutico e dun Departamento Comercial, Marketing e Desenvolvemento de Fármacos OB 8
O03M063V01 M063105 Acción de Fármacos e Accións que Condicionan as Respostas aos Fármacos OB 4
O01G040V01 G040503 Nutrición e dietética OB 23
101412V01 101412504 Normalización e lexislación alimentaria TR 0.00
2013/2014
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040503 Nutrición e dietética OB 23
O03M063V01 M063102 Oficina de Farmacia, Estrutura dun Laboratorio Farmacéutico e dun Departamento Comercial, Marketing e Desenvolvemento de Fármacos OB 8
O03M063V01 M063105 Acción de Fármacos e Accións que Condicionan as Respostas aos Fármacos OB 4
O05G120V01 G120302 Ciencias experimentais OB 113
101412V01 101412402 Dietética TR 0.00
101412V01 101412504 Normalización e lexislación alimentaria TR 0.00
2012/2013
Titulación Materia Nome Carác. Horas
101412V01 101412402 Dietética TR 0.00
101412V01 101412504 Normalización e lexislación alimentaria TR 0.00
V11M085V01 M085103 Análise Química de Produtos da Pesca. Contaminantes Bióticos e Abióticos. Control de Calidade no Laboratorio OB 5.00
O01G260V01 G260912 Análise e calidade do aire OP 5.00
O01G040V01 G040503 Nutrición e dietética OB 23
O01G040V01 G040902 Avaliación sensorial dos alimentos OP 23
O01G040V01 G040908 Xestión da calidade OP 15.00
O03M063V01 M063102 Oficina de Farmacia, Estrutura dun Laboratorio Farmacéutico e dun Departamento Comercial, Marketing e Desenvolvemento de Fármacos OB 8
O03M063V01 M063105 Acción de Fármacos e Accións que Condicionan as Respostas aos Fármacos OB 4
2011/2012
Titulación Materia Nome Carác. Horas
101412V01 101412402 Dietética TR 0.00
101412V01 101412504 Normalización e lexislación alimentaria TR 23
O01G040V01 G040503 Nutrición e dietética OB 23
O03M063V01 M063102 Oficina de Farmacia, Estrutura dun Laboratorio Farmacéutico e dun Departamento Comercial, Marketing e Desenvolvemento de Fármacos OB 8
O03M063V01 M063105 Acción de Fármacos e Accións que Condicionan as Respostas aos Fármacos OB 4
2010/2011
Titulación Materia Nome Carác. Horas
101412V01 101412402 Dietética TR 75.00
V11M085V01 M085103 Análise Química de Produtos da Pesca. Contaminantes Bióticos e Abióticos. Control de Calidade no Laboratorio OB 5.00
O03M063V01 M063102 Oficina de Farmacia, Estrutura dun Laboratorio Farmacéutico e dun Departamento Comercial, Marketing e Desenvolvemento de Fármacos OB 8
O03M063V01 M063105 Acción de Fármacos e Accións que Condicionan as Respostas aos Fármacos OB 4
O03M063V01 M063101 O Mercado Farmacéutico, Estrutura Reguladora, Fabricación de Medicamentos e Distribución Farmacéutica OB 0.00
2009/2010
Titulación Materia Nome Carác. Horas
181010V01 181010703 Ciencia fácil OP 0.00
101412V01 101412402 Dietética TR 0.00

Día da semana
Luns
Data de inicio
2019-09-09
Data de fin
2019-12-19
Rango de horas
10:00 - 13:00
Lugar
Pabellon 1. 1 piso. despacho o7, Facultade de Ciencias da Educación
Cuadrimestre
1º Cuatrimestre (2019/2020)
Día da semana
Martes
Data de inicio
2019-09-09
Data de fin
2019-12-09
Rango de horas
10:00 - 13:00
Lugar
Pabellon 1. 1 piso. despacho o7, Facultade de Ciencias da Educación
Cuadrimestre
1º Cuatrimestre (2019/2020)

2018/2019

Hábitos alimentarios no almorzo e media mañá nun grupo de escolares de educación primaria. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Hábitos televisivos e alimentarios e grao de adherencia á publicidade dun alumnado de Educación Primaria - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Hábitos no consumo de bebidas e a súa relación coa obesidade - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
A alimentación en primeiro e segundo de Educación Primaria - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Análise dos anuncios de alimentos nas canles infantís e do grado de adherencia nun grupo de escolares - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
O ambiente obesoxénico dun grupo de escolares de educación primaria - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2017/2018

Nivel de coñecemento sobre alimentación dos docentes de dous centros de educación primaria de Ourense - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Hábitos televisivos e grao de adherencia aos anuncios dun grupo de escolares de Educación Primaria - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Repercusión dun proxecto educativo en alimentación sobre os coñecementos dun grupo de escolares de Educación Primaria. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
A dieta dos escolares en Educación Primaria: adherencia ao patrón mediterráneo. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Análise das actividades relacionadas coa alimentación nun centro de Educación Primaria. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Valoración nutricional do menú dun centro escolar de Educación Primaria - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2016/2017

Evaluación da calidade dietética dos menús escolares servidos nun C.E.I.P. de Ourense - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Grao de cumprimento das pautas nutricionais nas merendas e medias mañás en educación infantil - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Situación actual dos hábitos alimentarios no almorzo e na media mañá dun grupo de escolares dun Centro de Educación Infantil e Primaria - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Avaliación nutricional dos menús ofertados no comedor dunha escola - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Abordaxe da alimentación saudable no currículo de educación infantil - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Alimentación emocional e calidade da dieta en relación á composición corporal en universitarios - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Descrición antropométrica e hábitos alimentarios no almorzo e media mañá nun grupo de estudantes de 4º de Educación Primaria - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2015/2016

Imaxe corporal e calidade da dieta en estudantes da Universidade de Vigo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Percepción da imaxe corporal e o peso en universitarios - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2014/2015

Imaxe corporal e calidade da dieta en estudantes da Universidade de Vigo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Estilos de vida saudables: actividde física, dieta e composición corporal en adultos maiores - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007