Beatriz Cancho Grande
Catedrático/a de universidade
Contacto
Departamento
Docencia
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041501 | Bromatoloxía | OB | 42 |
O01G041V01 | G041605 | Políticas alimentarias | OB | 21 |
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 14 |
O01M142V01 | M142118 | Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos | OP | 7 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142118 | Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos | OP | 8 |
O01G041V01 | G041605 | Políticas alimentarias | OB | 21 |
O01G041V01 | G041501 | Bromatoloxía | OB | 42 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142118 | Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos | OP | 9 |
O01G041V01 | G041501 | Bromatoloxía | OB | 14 |
O01G041V01 | G041605 | Políticas alimentarias | OB | 21 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142118 | Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos | OP | 8 |
O01G041V01 | G041605 | Políticas alimentarias | OB | 21 |
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 29 |
O01G041V01 | G041501 | Bromatoloxía | OB | 21 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142118 | Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos | OP | 6 |
O01G041V01 | G041501 | Bromatoloxía | OB | 63 |
O01G041V01 | G041605 | Políticas alimentarias | OB | 21 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142227 | Traballo de Fin de Máster | OB | 5 |
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 42 |
O01G041V01 | G041501 | Bromatoloxía | OB | 14 |
O01G041V01 | G041605 | Políticas alimentarias | OB | 21 |
O01M142V01 | M142118 | Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos | OP | 6 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142118 | Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos | OP | 8 |
O01M142V01 | M142227 | Traballo de Fin de Máster | OB | 6.00 |
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 14.00 |
O01G041V01 | G041501 | Bromatoloxía | OB | 14.00 |
O01G041V01 | G041605 | Políticas alimentarias | OB | 21.00 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142118 | Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos | OP | 15.00 |
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 10.00 |
O01G041V01 | G041501 | Bromatoloxía | OB | 14.00 |
O01G041V01 | G041605 | Políticas alimentarias | OB | 21.00 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G040V01 | G040501 | Bromatoloxía | OB | 14.00 |
O01G040V01 | G040604 | Políticas alimentarias | OB | 21.00 |
O01M142V01 | M142118 | Compostos Fenólicos, Compoñentes Bioactivos dos Alimentos | OP | 17.00 |
O01M142V01 | M142227 | Traballo de Fin de Máster | OB | 10.00 |
O01G041V01 | G041305 | Técnicas de preparación de mostras | OB | 14.00 |
Titorías
Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais concertadas durante o período Anual (2024/2025). Para concertar unha cita podes facelo fundamentalmente a través do correo electrónico ou dende a túa Secretaría Online.