Julia Carballo Rodríguez

Profesor/a contratado/a doutor/a

Docencia

2021/2022
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041401 Microbioloxía OB 42
O01G041V01 G041604 Hixiene alimentaria OB 56
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 4
O01M142V01 M142105 Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico OP 6
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041401 Microbioloxía OB 35
O01M142V01 M142105 Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico OP 5
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 4
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01G041V01 G041604 Hixiene alimentaria OB 70
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M142V01 M142105 Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico OP 5
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 4
O01G041V01 G041604 Hixiene alimentaria OB 70
O01G041V01 G041401 Microbioloxía OB 28
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040602 Hixiene alimentaria OB 0.00
O01G041V01 G041604 Hixiene alimentaria OB 70.00
O01G041V01 G041401 Microbioloxía OB 56
O01M142V01 M142105 Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico OP 8.00
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.00
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 4.00
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040602 Hixiene alimentaria OB 0.00
O01G041V01 G041401 Microbioloxía OB 28.00
O01G041V01 G041604 Hixiene alimentaria OB 56.00
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 4.00
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.00
O01M142V01 M142105 Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico OP 9
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040602 Hixiene alimentaria OB 56.00
O01G041V01 G041401 Microbioloxía OB 28.00
O01M142V01 M142105 Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico OP 10
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 4.00
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.00
2015/2016
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040403 Microbioloxía OB 14.00
O01G040V01 G040602 Hixiene alimentaria OB 56.00
O01M142V01 M142105 Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico OP 8.00
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.00
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 1.00
2014/2015
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142105 Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico OP 8
O01G040V01 G040602 Hixiene alimentaria OB 60.00
O01M139V01 M139111 Manipulación de Alimentos OP 1.00
O01G040V01 G040403 Microbioloxía OB 20.00
O03M063V01 M063101 O Mercado Farmacéutico, Estrutura Reguladora, Fabricación de Medicamentos e Distribución Farmacéutica OB 0.00
LEEV01 101412001 Hixiene para manipuladores de alimentos LE 0.00

    Titorías presenciais horario fixo

    O docente ten unha oferta de titorías presenciais en horario fixo coa seguinte programación:

    Día da semana
    Venres
    Rango de horas
    11:00 - 14:00
    Lugar
    Despacho 103, Facultade de Ciencias
    Cuadrimestre
    Anual (2021/2022)

    Titorías presenciais concertadas

    O docente ten unha oferta de titorías presenciais concertadas durante o período Anual (2021/2022). Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría Online.

    2020/2021

    Covid-19 e medio ambiente - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Disbiose intestinal e patoloxía asociada: como recuperar o equilibrio. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Busca de bacterias productoras do solo con actividade antimicrobiana contra bacterias testemuña de interés alimentario. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Estudo do seguimento das Boas Prácticas en explotacións bovinas de leite - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Seguridade alimentaria: unha revisión sobre avances nas técnicas microbiolóxicas - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2019/2020

    Iniciación do proxecto MicroMundo no Campus de Ourense - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2018/2019

    Actividade antimicrobiana de ditiocarbamatos. Uso de dúas técnicas de sementeira - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
    Avaliación de coñecementos, actitudes e prácticas de hixiene e seguridade alimentaria das churrarías nas vías públicas - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Implantación dun sistema de xestión e control dos puntos críticos no proceso produtivo de anillas de cefalopodo á romana ultracongelado - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Impacto das redes sociais nos hábitos alimentarios e na actividade física dos estudantes da Universidade de Vigo - Campus de Ourense - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2017/2018

    Seguridade microbiolóxica en servizos de restauración colectiva - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
    Aseguridade alimentaria nos países do Sur: Axuda humanitaria e países en conflito - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007