Julia Carballo Rodríguez
Profesor/a contratado/a doutor/a
Contacto
Departamento
Docencia
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142105 | Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico | OP | 4 |
O01M142V01 | M142105 | Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico | OP | 4 |
O01G041V01 | G041401 | Microbioloxía | OB | 28 |
O01G041V01 | G041604 | Hixiene alimentaria | OB | 70 |
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 4 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041401 | Microbioloxía | OB | 42 |
O01G041V01 | G041604 | Hixiene alimentaria | OB | 70 |
O01M142V01 | M142105 | Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico | OP | 4 |
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 4 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 4 |
O01M142V01 | M142105 | Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico | OP | 7 |
O01G041V01 | G041401 | Microbioloxía | OB | 42 |
O01G041V01 | G041604 | Hixiene alimentaria | OB | 56 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142105 | Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico | OP | 6 |
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 4 |
O01G041V01 | G041401 | Microbioloxía | OB | 42 |
O01G041V01 | G041604 | Hixiene alimentaria | OB | 56 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 4 |
O01G041V01 | G041401 | Microbioloxía | OB | 35 |
O01G041V01 | G041604 | Hixiene alimentaria | OB | 70 |
O01M142V01 | M142105 | Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico | OP | 5 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041604 | Hixiene alimentaria | OB | 70 |
O01G041V01 | G041401 | Microbioloxía | OB | 28 |
O01M142V01 | M142105 | Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico | OP | 5 |
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 4 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041401 | Microbioloxía | OB | 56 |
O01G041V01 | G041604 | Hixiene alimentaria | OB | 70.00 |
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 4.00 |
O01M142V01 | M142105 | Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico | OP | 8.00 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041401 | Microbioloxía | OB | 28.00 |
O01G041V01 | G041604 | Hixiene alimentaria | OB | 56.00 |
O01M142V01 | M142105 | Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico | OP | 9 |
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 4.00 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G040V01 | G040602 | Hixiene alimentaria | OB | 56.00 |
O01G041V01 | G041401 | Microbioloxía | OB | 28.00 |
O01M139V01 | M139111 | Manipulación de Alimentos | OP | 4.00 |
O01M142V01 | M142105 | Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico | OP | 10 |
Traballos dirixidos
2022/2023
Conservas artesanais de Navarra. Calidade e estabilidade microbiolóxica - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2021/2022
Detección da actividade antibiótica de bacterias dun entorno industrial fronte a bacterias patóxenas transmitidas por alimentos - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Novos desenvolvementos na análise microbiolóxica dos alimentos - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Presente e futuro do uso das bacteriocinas - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Análise do cambio de tendencia no consumo de leite mediante enquisas - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Detección e control de microorganismos potencialmente patóxenos nos alimentos - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2020/2021
Busca de bacterias productoras do solo con actividade antimicrobiana contra bacterias testemuña de interés alimentario. - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Seguridade alimentaria: unha revisión sobre avances nas técnicas microbiolóxicas - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Covid-19 e medio ambiente - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Estudo do seguimento das Boas Prácticas en explotacións bovinas de leite - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Disbiose intestinal e patoloxía asociada: como recuperar o equilibrio. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2019/2020
Iniciación do proxecto MicroMundo no Campus de Ourense - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
2018/2019
Impacto das redes sociais nos hábitos alimentarios e na actividade física dos estudantes da Universidade de Vigo - Campus de Ourense - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Actividade antimicrobiana de ditiocarbamatos. Uso de dúas técnicas de sementeira - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Avaliación de coñecementos, actitudes e prácticas de hixiene e seguridade alimentaria das churrarías nas vías públicas - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Implantación dun sistema de xestión e control dos puntos críticos no proceso produtivo de anillas de cefalopodo á romana ultracongelado - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
2017/2018
Aseguridade alimentaria nos países do Sur: Axuda humanitaria e países en conflito - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007
Seguridade microbiolóxica en servizos de restauración colectiva - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007