María Luísa Rúa Rodríguez

Profesor/a titular de universidade

Docencia

2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 58
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 9
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O01M142V01 M142120 Tecnoloxía Aplicada á Valorización de Residuos Agro-Industriais OP 6
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 30
O01M142V01 M142120 Tecnoloxía Aplicada á Valorización de Residuos Agro-Industriais OP 11
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 9
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 8
O01M142V01 M142120 Tecnoloxía Aplicada á Valorización de Residuos Agro-Industriais OP 16
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040404 Química e bioquímica alimentaria OB 0.0
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 35
O01M142V01 M142120 Tecnoloxía Aplicada á Valorización de Residuos Agro-Industriais OP 15
2016/2017
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040404 Química e bioquímica alimentaria OB 0.0
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 13
2015/2016
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142120 Tecnoloxía Aplicada á Valorización de Residuos Agro-Industriais OP 16
O01G040V01 G040404 Química e bioquímica alimentaria OB 37
2013/2014
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040404 Química e bioquímica alimentaria OB 30
O01M032V01 M032215 Tecnoloxía Enzimática OP 19
101412V01 101412406 Química e bioquímica dos alimentos TR 0.0
101412V01 101412902 Bioquímica TR 0.0
2012/2013
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G040V01 G040404 Química e bioquímica alimentaria OB 38
O01G260V01 G260912 Análise e calidade do aire OP 2
O01M032V01 M032122 Química e Bioquímica Alimentaria OP 30
O01M032V01 M032215 Tecnoloxía Enzimática OP 30
101412V01 101412902 Bioquímica TR 0.0
101412V01 101412406 Química e bioquímica dos alimentos TR 0.0
2011/2012
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M032V01 M032215 Tecnoloxía Enzimática OP 30
O01M032V01 M032122 Química e Bioquímica Alimentaria OP 30
O01G040V01 G040404 Química e bioquímica alimentaria OB 38
101412V01 101412406 Química e bioquímica dos alimentos TR 0.0
2010/2011
Titulación Materia Nome Carác. Horas
101412V01 101412406 Química e bioquímica dos alimentos TR 20
O01G040V01 G040404 Química e bioquímica alimentaria OB 40
O01M032V01 M032122 Química e Bioquímica Alimentaria OP 30
O01M032V01 M032215 Tecnoloxía Enzimática OP 30
2009/2010
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M003V01 M003101 Bioquímica e Bioloxía Molecular OB 19
O01M003V01 M003206 Química e Bioquímica Alimentaria OP 9
O01M032V01 M032122 Química e Bioquímica Alimentaria OP 30
101412V01 101412406 Química e bioquímica dos alimentos TR 0.0

2019/2020

Desenvolvimento de novos alimentos para adultos maiores con disfaxia orofarínxea - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

2018/2019

Potencialidade dos excedentes de colleita de verdura como novas fontes de proteína para o consumo humano - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007
Compostos Bioactivos: Antihipertensivos, Antimicrobianos, Saciantes, e a súa aplicación clínica. - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

2016/2017

Producción e caracterización de una nova esterasa identificada a partir de metagenotecas do manantial termal de Río Caldo (Lobios, Ourense) - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007