Clara Fuciños González

Investigador/a Distinguido/a

Docencia

2021/2022
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 28
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 28
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 5
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 5
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 19
O01M142V01 M142120 Tecnoloxía Aplicada á Valorización de Residuos Agro-Industriais OP 5
O01M139V01 M139204 Traballo de Fin de Máster OB 0.0
O05G120V01 G120302 Ciencias experimentais OB 40
2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G261V01 G261927 Xestión e conservación da auga OP 9
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 19
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 28
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 28
O01M142V01 M142120 Tecnoloxía Aplicada á Valorización de Residuos Agro-Industriais OP 5
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 7
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 28
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 14
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 28
2018/2019
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 38
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 28
O01G041V01 G041305 Técnicas de preparación de mostras OB 14
2017/2018
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 19
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 28
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 28

Titorías presenciais concertadas

O docente ten unha oferta de titorías presenciais concertadas durante o período Anual (2021/2022). Para concertar unha cita podes facelo dende a túa Secretaría Online.

2020/2021

Técnicas de microfluídica: fundamentos e aplicacións alimentarias - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

2019/2020

Desenvolvimento de novos alimentos para adultos maiores con disfaxia orofarínxea - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

2018/2019

Potencialidade dos excedentes de colleita de verdura como novas fontes de proteína para o consumo humano - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007