Clara Fuciños González

TITULAR DE UNIVERSIDADE - TEMPO COMPLETO

Docencia

2024/2025
Titulación Materia Nome Carác. Horas
11354 19506 Bioquímica 28.00
11354 19513 Química y bioquímica alimentaria 35.00
11356 21435 Análisis y calidad del aire 9.33
10185 26649 Química y Bioquímica Alimentaria 6.50
10186 26822 Tecnología Aplicada a la Valorización de Residuos Agro-Industriales 2.50
10185 28249 Trabajo de Fin de Máster 0.00
2023/2024
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 7
O01G041V01 G041901 Seguridade alimentaria OP 28
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 28
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 28
O01M142V01 M142120 Tecnoloxía Aplicada á Valorización de Residuos Agro-Industriais OP 5
O01M142V01 M142227 Traballo de Fin de Máster OB 5
2022/2023
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 2
O01M142V01 M142120 Tecnoloxía Aplicada á Valorización de Residuos Agro-Industriais OP 5
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 28
O01G041V01 G041901 Seguridade alimentaria OP 28
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 28
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 19
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 2
2021/2022
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01M142V01 M142120 Tecnoloxía Aplicada á Valorización de Residuos Agro-Industriais OP 5
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 5
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 19
O05G120V01 G120302 Ciencias experimentais OB 40
O01G041V01 G041205 Fisioloxía OB 14
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 28
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 42
O01G041V01 G041901 Seguridade alimentaria OP 28
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 5
2020/2021
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 28
O01M139V01 M139110 Química e Bioquímica Alimentaria OP 7
O01M142V01 M142120 Tecnoloxía Aplicada á Valorización de Residuos Agro-Industriais OP 5
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 28
O01G261V01 G261927 Xestión e conservación da auga OP 9
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 19
2019/2020
Titulación Materia Nome Carác. Horas
O01G041V01 G041302 Bioquímica OB 14
O01G041V01 G041404 Química e bioquímica alimentaria OB 28
O01G261V01 G261922 Análise e calidade do aire OP 28

    Titorías presenciais concertadas

    O docente ten unha oferta de titorías presenciais concertadas durante o período Anual (2024/2025). Para concertar unha cita podes facelo fundamentalmente a través do correo electrónico ou dende a túa Secretaría Online.

    2023/2024

    Optimización dun proceso enzimático para a produción de ingredientes hemicelulósicos con propiedades funcionais e tecnolóxicas a partir de palla de trigo - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2020/2021

    Técnicas de microfluídica: fundamentos e aplicacións alimentarias - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007

    2019/2020

    Desenvolvimento de novos alimentos para adultos maiores con disfaxia orofarínxea - Traballo Fin de Máster RD 1393/2007

    2018/2019

    Potencialidade dos excedentes de colleita de verdura como novas fontes de proteína para o consumo humano - Traballo Fin de Grao RD 1393/2007