Raquel Rial Otero
Profesor/a titular de universidade
Departamento
Docencia
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142218 | Autenticidade Alimentaria | OP | 6 |
O01M142V01 | M142218 | Autenticidade Alimentaria | OP | 6 |
O01G041V01 | G041605 | Políticas alimentarias | OB | 21 |
O01G041V01 | G041501 | Bromatoloxía | OB | 28 |
O01G041V01 | G041505 | Toxicoloxía alimentaria | OB | 28 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142218 | Autenticidade Alimentaria | OP | 6 |
O01G041V01 | G041605 | Políticas alimentarias | OB | 21 |
O01G041V01 | G041501 | Bromatoloxía | OB | 14 |
O01G041V01 | G041505 | Toxicoloxía alimentaria | OB | 42 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142218 | Autenticidade Alimentaria | OP | 7 |
O01G041V01 | G041501 | Bromatoloxía | OB | 21 |
O01G041V01 | G041906 | Xestión da calidade | OP | 8 |
O01G041V01 | G041605 | Políticas alimentarias | OB | 21 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142218 | Autenticidade Alimentaria | OP | 13 |
O01G041V01 | G041605 | Políticas alimentarias | OB | 21 |
O01G041V01 | G041501 | Bromatoloxía | OB | 21 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041605 | Políticas alimentarias | OB | 35 |
O01G041V01 | G041501 | Bromatoloxía | OB | 21 |
O01M142V01 | M142218 | Autenticidade Alimentaria | OP | 11 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041605 | Políticas alimentarias | OB | 21 |
O01G041V01 | G041501 | Bromatoloxía | OB | 56 |
O01M142V01 | M142218 | Autenticidade Alimentaria | OP | 11 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041501 | Bromatoloxía | OB | 28 |
O01G041V01 | G041605 | Políticas alimentarias | OB | 21 |
O01M139V01 | M139112 | Composición de Alimentos | OP | 15 |
O01M142V01 | M142218 | Autenticidade Alimentaria | OP | 16 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01G041V01 | G041501 | Bromatoloxía | OB | 28 |
O01G041V01 | G041605 | Políticas alimentarias | OB | 21 |
O01M139V01 | M139112 | Composición de Alimentos | OP | 14 |
O01M142V01 | M142218 | Autenticidade Alimentaria | OP | 15 |
Titulación | Materia | Nome | Carác. | Horas |
---|---|---|---|---|
O01M142V01 | M142218 | Autenticidade Alimentaria | OP | 17 |
O01M139V01 | M139112 | Composición de Alimentos | OP | 14 |
O01G040V01 | G040604 | Políticas alimentarias | OB | 21 |
O01G040V01 | G040501 | Bromatoloxía | OB | 42 |
Titorías
Titorías presenciais concertadas
O docente ten unha oferta de titorías presenciais concertadas durante o período Anual (2024/2025). Para concertar unha cita podes facelo fundamentalmente a través do correo electrónico ou dende a túa Secretaría Online.